Contacteer ons!
Tel.: 013 22 90 74
Laat u verleiden door onze interessante occasies.

Perfect onderhouden tweedehands auto kopen in Tessenderlo bij GoCo.

Denkt u erover om een tweedehands wagen aan te schaffen? Kom dan eens langs bij autohandel-garage GoCo! Wij herbergen een mooie selectie aan occasies van verschillende merken. Onze voertuigen zijn allemaal in uitstekende staat en in orde met de keuring. Zowel quasi-nieuwe auto’s van een jaar oud als oudere modellen tot vijftien jaar oud kan u bij ons terugvinden. Snuffel in ons assortiment en laat u verbazen door de messcherpe prijzen. Wij bieden aantrekkelijke kortingen aan voor zelfstandigen.

GoCo koopt ook auto’s aan. Hebt u een voertuig in de garage staan dat u graag van de hand doet? Wij komen deze met plezier bekijken om er een bod op te doen. Aarzel niet, maar neem gerust contact met ons op voor de verkoop van uw auto!

Autohandel-garage GoCo verleent ook nog andere diensten zoals het nazicht en het eventueel bijvullen van de airco, kan u ook aan ons toevertrouwen.

GoCo is het beste adres om een tweedehands auto te kopen in Tessenderlo. U kan ons bereiken op ons telefoonnummer of via het mailformulier, zeven dagen op zeven tot 23.00 uur ’s avonds.

Contacteer ons!013 22 90 74