Contacteer ons!
Tel.: 013 22 90 74
Gespecialiseerd in vrachtwagens DAF!

Grondig onderhoud van vrachtwagens in Tessenderlo en omgeving. Wij komen freelance uw probleem oplossen.

Autohandel-garage GoCo staat paraat voor het onderhoud en herstel van uw vrachtwagen. Wij zijn gespecialiseerd in het mer DAF. Van het kleinste mankement tot de grootste opknapbeurt, wij klaren de klus voor u! Laat uw vrachtwagen geregeld nakijken door GoCo en vermijd problemen op het foute moment. Wij kunnen zowel mechanische als elektronische onderdelen controleren en waar nodig bijstellen. Het nazicht en bijvullen van de airco, inclusief die van personenwagens, behoren ook tot onze dienstverlening. Bovendien bieden we u naast onze attente en deskundige service ook een interessante prijs.

Zelfstandigen kunnen bij GoCo op een aantrekkelijke deal rekenen voor het onderhoud van het wagenpark aan vrachtwagens van hun bedrijf. Wij bieden graag een aangepast tarief aan voor het nazicht en de herstelling van vrachtwagens.

Vertrouw het onderhoud van vrachtwagens in Tessenderlo toe aan autohandel-garage GoCo! Wij werken enkel na afspraak. Contacteer ons telefonisch of via het mailformulier. We zijn zeven dagen op zeven bereikbaar tot 23.00 uur ’s avonds.

Contacteer ons!013 22 90 74