Contacteer ons!
Tel.: 013 22 90 74
GoCo verzekert een eersteklas service!

Zonder problemen uw airco laten herstellen in Tessenderlo.

Heeft u problemen met de airco in uw auto? Maak een afspraak bij autohandel-garage GoCo! Wij garanderen een attente dienstverlening en een deskundige afhandeling van uw probleem. Onze garage is niet de grootste in de buurt, maar we streven ernaar om al onze klanten tevreden te naar huis te laten rijden! Bovendien kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden. Aan ons prijskaartje hangen geen verborgen extra kosten!

Vertoont uw airco mankementen of is het tijd voor onderhoud van uw airco installatie? Wij kijken graag het hele systeem voor u na en vullen uw airco indien nodig bij, zodat u weer kunt genieten van een optimale temperatuur in uw auto – in de zomer of winter! Daarnaast leveren wij nog verschillende andere services. Autohandel-garage GoCo koopt en verkoopt tweedehandse wagens, van één tot vijftien jaar oud en in uitstekende staat. 

Schakel autohandel-garage GoCo in om uw airco te laten herstellen in Tessenderlo. Wij werken enkel op afspraak. Contacteer ons op ons telefoonnummer of via het mailformulier. Wij zijn zeven dagen op zeven tot 23.00 uur ’s avonds bereikbaar.

Contacteer ons!013 22 90 74